Εξάρχεια: Μπουκάλια και πάσης φύσεως υλικά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο- Προετοίμαζαν ορμητήριο για τις “‘εκδηλώσεις” του Πολυτεχνείου

Σε αστυνομική επιχείρηση και έρευνα σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στην περιοχή των Εξαρχείων, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μπουκάλια με στουπιά και πάσης φύσεως οικοδομικά υλικά

Ενόψει των ημερών, και των προγραμματισμένων εκδηλώσεων για τα 49χρόνια από τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, με αξιοποίηση πληροφοριακών από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στην περιοχή των Εξαρχείων (15/11).

 

Από την έρευνα στον εγκαταλελειμμένο χώρο κατασχέθηκαν κενές 100 φιάλες αλκοολούχων ποτών σε κιβώτια, πέτρες και οικοδομικά υλικά.

Πηγές ενημέρωσης του NantiaReport.gr σημειώνουν ότι τα υλικά είχαν μεταφερθεί στο χώρο, με τους δράστες να έχουν πρόθεση να στήσουν το ορμητήριο τούς, στην περιοχή των Εξαρχείων ενόψει των ημερών.

 

Η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε δυο 24ώρα από τη 17η Νοέμβρη, με την ηγεσία της ΕΛΑΣ να έχει λάβει αυξημένα Μέτρα Τάξης με στελέχη του συνόλου των Υπηρεσιών της, για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.