Εξάρχεια: Επεισόδιο για τον Υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφακη

Επεισόδιο φέρεται να προκλήθηκε σε βάρος του Υπουργού Οικονομικών, Γ.Βαρουφακη στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Υπουργός Οικονομικών, φέρεται να δέχθηκε επίθεση (28/04) ενώ βρισκόταν στην περιοχή των Εξαρχείων. Ωστόσο το ακριβές επεισόδιο, δεν έχει διευκρινιστεί, ενώ “αυτόπτες” διατυπώνουν δύο -διαφορετικές- εκδοχές.
Ομάδα περίπου 10ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά, φέρεται να προπηλάκισαν-διατυπώνεται και εκδοχή να έχει δεχθεί χτύπημα στο κεφάλι- τον Υπουργό Οικονομικών, ενώ ο Γιάνης Βαρουφάκης δειπνούσε σε εστιατόριο, στα Εξάρχεια, με την σύζυγό του και φίλη τους.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης φέρεται να αποχώρησε από το εστιατόριο, κατευθύνθηκε προς την μηχανή του, ωστόσο έξω από το εστιατόριο υπήρχαν επιπλέον περίπου 40 άτομα τα οποία του επιτέθηκαν φραστικά, ενω στη συνέχεια αποχώρησαν.
Σε άλλη εκδοχή του ιδιου επεισοδίου, ο Υπουργός Οικονομικών, φέρεται αποδέκτης επικριτικού σχολιασμού από πολίτες, ενώ με τη μηχανή του περνούσε από τη Βαλτετσίου στα Εξάρχεια. Ο Υπουργός Οικονομικών, φέρεται να κατέβηκε από τη μηχανή, πλησίασε τους πολίτες, με τον οποίο είχε ένα σύντομο διάλογο σε έντονο ύφος. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε και πάλι στη μηχανή και αποχώρησε από το σημείο με το επεισόδιο να θεωρείται λήξαν.
Το αν και τι ακριβώς συνέβη, μένει να επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί από τους ίδιους τους “πρωταγωνιστές” του, αφού στην Αστυνομία, καταγγελία λήψη αναφορά για το περιστατικό, δεν έχει υποβληθεί.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport