Έβρος: Σε συνάντηση με την ΠΟΣΥΦΥ ο Υπουργός ΠΡΟΠΟ και ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ

Σε επίσημη επίσκεψη στον Έβρο, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, είχαν συναντήσεις με τους συνδικαλιστές των Συνοριοφυλάκων στο ΤΣΦ Ορεστιάδας

Το Προεδρείο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου συνάντησε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη κατά την επίσημη επίσκεψη τους στον ακριτικό Έβρο μας και συγκεκριμένα στο ΤΣΦ Ορεστιάδας.

Χαιρετήσαμε την είδηση της επιπλέον ενίσχυσης των υπηρεσιών μας με την πρόσληψη 250 Συνοριακών Φυλάκων. Εξήραμε την προσπάθεια της κυβέρνησης, να ενισχύσει την φύλαξη των συνόρων με ανθρώπινο δυναμικό, σύγχρονο εξειδικευμένο εξοπλισμό και τεχνικά έργα αποτροπής, τονώνοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών του Έβρου και της χώρας. Τονίσαμε την ανάγκη να ανανεώσουμε την συζήτηση μας στο επόμενο χρονικό διάστημα προκειμένου να αναλύσουμε ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας, την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών μας. Ως συνδικαλιστικός φορέας είμαστε υποχρεωμένοι να καταγράφουμε τα ζητήματα και να προτείνουμε λύσεις με γνώμονα το κοινό συμφέρον.