Έβρος: Ελληνικές σημαίες, πτήσεις μαχητικών και ο Εθνικός Ύμνος, απάντηση στις Τουρκικές προκλήσεις, παραμονή της Εθνικής επετείου

Μηνύματα της Ελλάδας στην Τουρκία παραμονές του εορτασμού για την επέτειο της 25ης Μαρτίου- Ζεύγος μαχητικών αεροσκαφών F16 της Π.Α πέταξαν πάνω από τις Καστανιές του Έβρου

Εμβατήρια και ο  Εθνικός ύμνος, να παιανίζει, από τα μεγάφωνα στην πόλη της Ορεστιάδας, παραμονή της  25ης Μαρτίου, σε ανάταξη του φρονήματος των ντόπιων αλλά και των Ελληνικών δυνάμεων των Σωμάτων Ασφαλειας και του Στρατού που επιχειρούν στα σύνορα με την Τουρκία, από την  πρώτη ημέρα της υβριδικής απειλής.

Οι Καστανιές Έβρου, σημαιοστολίστηκαν, παραμονή της Εθνικής επετείου (24/03). Δρόμοι και μπαλκόνια με ελληνικές σημαίες, και τα ελληνικά σύνορα “ντύθηκαν” στα γαλανόλευκα!

..”το ‘γραψε ο Θεός, λέει, σε ένα Ομόλογο, την ελευθερία της Ελλάδος!”..

Σημαία της Ελλάδας τα μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας! Ζεύγος ελληνικών F-16 παραμονή της 25ης Μαρτίου, πραγματοποίησαν πτήση (24/03) στον Ελληνικό εναέριο χώρο,στις Καστανιές του Έβρου, στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, στέλνοντας μήνυμα στην Τουρκία, που συνεχίζει να προκαλεί στην περιοχή. Πετώντας σε χαμηλό ύψος, τα δύο ελληνικά F-16 προχώρησαν σε έναν κλασικό αεροπορικό χαιρετισμό με κούνημα των πτερύγων και αποχώρησαν . Ανάλογη πτήση, πραγματοποίησαν (24/03-10.30) μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας και στην Αττική.

Σύμφωνα με μαρτυρίες και ερασιτεχνικά βίντεο τα αεροσκάφη πραγματοποίησαν πέταξαν πάνω από το χωριό Μαράσια έως το Εθνικό Φυλάκιο στις Καστανιές και αποχώρησαν με έκδηλο τον ενθουσιασμό στις δυνάμεις των Σωμάτων Ασφαλείας και του Στρατού που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή απο την πρώτη ημέρα της απόπειρας παράνομης εισβολής λαθρομεταναστών από την Τουρκία.