Ευελπίδων: Απολογούνται στον Ανακριτή οι δολοφόνοι του 25άχρονου Νικόλα Μουστάκα

Για την ποινική μεταχείριση των τριών δολοφόνων του 25άχρονου Νικόλα Μουστάκα, πρόκειται να αποφανθεί Ανακριτής και Εισαγγελέας μετά την ολοκλήρωση της απολογίας τουε.

Ενώπιον του Ανακριτή (27/08) έχουν παραλειφθεί προκειμένου να απολογηθούν οι τρεις λαθρομετανάστες- δύο Πακιστανοί και ένας Ιρακινός – ως δράστες της επίθεσης και δολοφονίας του 25άχρονου Νικόλα Μουστάκα ανήμερα το 15Αύγουστο στου Φιλοπάππου.

Ο Ειαγγελέας Πρωτοδικών (24/08) άσκησε σε βάρος των τριών, ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και σύσταση συμμορίας.

Με την προανακριτική έρευνα των Αστυνομικών να είναι σε εξέλιξη,  προέκυψαν άλλες δέκα ληστείες που διέπραξαν οι τρεις λαθρομετανάστες, σε βάρος (κυριως) τουριστών στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης και του λόφου του Φιλοπάππου.

Και, δύο Γερμανίδες τουρίστριες θύματα κλοπής και επίθεσης από τους δολοφόνους του 25άχρονου στον Λόφο Φιλοπάππου

Σύμφωνα με την καταγγελία των δύο Γερμανίδων, είχαν βρεθεί στο ίδιο σημείο πέντε μέρες μνωρίτερα (10/08) όταν δέχθηκαν την επίθεση των τριών αδίστακτων κακοποιών που επιχείρησαν να τις ληστέψει. Σε φωτογραφικά στιγμιότυπα που δημοσιοποίησε ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής έχουν αποτυπωθεί οι κινήσεις και η δράση τους.