“Εσείς οι φασίστες, με βανδαλισμούς αμαυρώνετε την Ιστορία των Ηρώων, θυσιάστηκαν για τεμπέληδες, να χορεύετε ζεϊμπέκικα”

Προκάλεσαν βανδαλισμό στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου, παραμονή της Εθνικής Επετείου

Εικόνες ντροπής παραμονή της  Εθνικής Επετείου του “ΟΧΙ”, λίγες ώρες πριν από την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτης, στην πλατεία Ελευθερίας , μπροστά από το Διοικητήριο της Περιφέρειας Κρήτης, στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου. «Επαναστάτες» με σπρέι, προκάλεσαν βανδαλισμό (27/10-22.00) αναγράφοντας συνθήματα, και απορρίπτοντας τρικάκια στον περιβάλλοντα χώρο.

“Όχι Κύριοι !!!! Όχι !!!! Δεν σχολιάζω γενικότερα αλλά δυστυχώς εσείς είστε φασίστες που θέλετε με βανδαλισμούς να αμαυρώσετε την Ιστορία των Ηρώων μας που θυσιάστηκαν για να υπάρχει αυτό το κράτος Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και να μπορείτε εσείς τεμπέληδες να χορεύετε ζεϊμπέκικα !!! Ύβρη μέγιστη η πράξη σας στο άγαλμα του Αγνώστου Στρατιώτη !!!! Κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα όριο !!!”, σχολίασε ο πρόεδρος της Ενωση Αστυνομικών Χανίων, Γιώργος Καρτσάκης.