Ερμού: Επίθεση σε ιερέα- Ο δράστης τον τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι με σιδερόβεργα

Ο ιερέας κατέρρευσε στο χτύπημα που δέχθηκε ενώ άμεσα μετέβη πλήρωμα της ΔΙΑΣ σε παροχή πρώτων βοηθειών, μέχρι την άφιξη του ΕΚΑΒ

Update: Δικυκλιστές διασώστες του ΕΚΑΒ μετέβησαν σε αξιολόγηση του τραύματος και διέγνωσαν βαθύ τραύμα κεφαλής για το οποίο χρειάζεται συρραφή (ράμματα) Στο σημείο μετέβη και παρέλαβε τον ηλικιωμένο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για μεταφορά στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός προς ιατρική περίθαλψη.

Αιμόφυρτος, ηλικιωμένος ιερέας, σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, κατέρρευσε στο χτύπημα από μεταλλική βέργα που του κατάφερε αλλοδαπός ενώ περπατούσε (08/10-14.10) στον κεντρικότερο δρόμο της Αθήνας, στο ύψος του 98 της Ερμού. Άμεσα ενημερώθηκαν από πολίτες και μετέβησαν σε παροχή πρώτων βοηθειών ΔΙΑΣ που είχε υπηρεσία στο σημείο και ενημέρωσε για ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τις περιγραφές ο δράστης, μελαμψός αλλοδαπός, φορούσε μπλε μπλούζα, τζιν παντελόνι, και είχε καλυμμένο το κεφάλι του σε σκούφο. Αμέσως μετά την επίθεση στον ιερωμένος- χωρίς μέχρι στιγμής να έχει αποσαφηνιστεί αν κίνητρο ήταν η ληστεία- ο αλλοδαπός δράστης, διέφυγε τρέχοντας από το σημείο.  Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr σημειώνουν ότι το ίδιο άτομο νωρίτερα είχε προκαλέσει επεισόδιο στη συμβολή της Καρόλου με την οδό Σατωβριάνδου στην Ομόνοια και τον αναζητούσαν πληρώματα της ΕΛΑΣ.

Για την επίθεση με τραυματισμό σε βάρος του ιερωμένου ενημερώθηκε η Ασφάλεια .