Ερέτρια: Εντόπισαν νεκρό το Διοικητή του Τμήματος

Ο διοικητης του Αστυνομικού Τμήματος της Ερέτριας εντοπίσθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, ενώ δίπλα του εντοπίστηκε το υπηρεσιακό του όπλο

Σύμφωνα με υπηρεσιακές πηγές, ο Διοικητής του Τμήματος Ερέτρια, Αστυνομος Α, Παναγιώτης Μπακούτης αναχώρησε από την υπηρεσία του (26/08- 14:45) με στο αυτοκίνητό του. Πατέρας ενός τριών μηνών βρέφους, ο Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ είχε τελεστεί το γάμο του πριν περίπου 10ημερες, και μέχρι το απόγευμα δεν είχε επιστρέψει στην οικία του και ανήσυχη η σύζυγός του, τον αναζητούσε ενώ ενημερώθηκε η Υπηρεσία του.

Συνάδελφός του, εντόπισε το όχημα του 30χρονου Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ (26/08-23.35) σταθμευμένο σε απόσταση 50 μέτρων από το Αστυνομικό Τμήμα, σταθμευμένο σε πλατεία και διέκρινε νεκρό τον Διοικητή του, με τραύμα στο κεφάλι από βολίδα όπλου με το υπηρεσιακό του Glock στην καμπίνα του οχήματος.

Ως πιθανότερο ενδεχόμενο ο θάνατος του 30χρονου Αξιωματικού από τα πρώτα ευρήματα αποδίδεται σε αυτοχειρία.

Η ιατροδικαστής από την Αθήνα, Χαρά Σπηλιοπούλου, κληθηκε στην Ερέτρια για διενέργεια νεκροψίας και αυτοψίας στο χωρο προκειμένου να αποσαφηνίσει τα ακριβή αίτια του θανάτου του Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., καθώς και κλιμάκιο της Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Λαμίας. Την διερεύνηση της υπόθεσης ανέβαλε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.