Επίθεση κατα Αστυνομικών σε ομιλίες του Αντ. Σαμαρά και του Β. Κικίλια

Επίθεση κατά Αστυνομικών στην ομιλία του πρώην πρόεδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, και του τέως Υπουργού Βασίλη Κικίλια στο κτίριο στη Λ.Συγγρού.

Οργανωμένη ομάδα περίπου 15 ατόμων από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, επιτέθηκε με πέτρες και κροτίδες στους Αστυνομικούς που είχαν διαταχθεί σρ Μέτρα Τάξης ενω προκάλεσαν φθορές σε σταθμευμένα οχήματα. Μεταξύ των οχημάτων που υπέστησαν ζημιές και του Νότη Μηταράκη.

Σε κοντινό ξενοδοχείο σε προγραμματισμένη εκδήλωση παραβρέθηκε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα με τον Νοτη Μηταράκη να την πληροφορεί για την επίθεση, και την κάλεσε να βγει έξω για να δει τις φθορές.

ΝΔ για τις επιθέσεις: “Θέτουμε την κυβέρνηση προ των ευθυνών της”

«Η ταυτόχρονη επίθεση αναρχικών σε προεκλογικές εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις οποίες ήταν μάλιστα παρόντες οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο πρώην Πρόεδρος του Κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης δεν είναι απλά και μόνον άλλο ένα κρούσμα βίας από τα πολλά που ζούμε καθημερινά στην εποχή ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ προσθέτοντας πως η επίθεση αυτή συνιστά ευθεία επίθεση στη Δημοκρατία. «Θέτουμε την κυβέρνηση προ των ευθυνών της: Η ομαλή διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα είναι ευθύνη της συντεταγμένης πολιτείας. Οτιδήποτε τη διαταράξει θα βαρύνει προσωπικά τον κ. Τσίπρα» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της η ΝΔ.