Επιστολή της μητέρας της Κυριακής Γρίβα στον δολοφόνο της: «Άμα δεν θυμάται, να ακούσει την κραυγή της που λέει “χάνομαι”»

Το 40ημερο μνημόσυνο της  Κυριακής Γρίβα, τελέστηκε με τους γονείς της να προσπαθούν να ενταχθούν στις νέες συνθήκες που τους επέβαλλε ο δολοφόνος της

Η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, θύμα δολοφονικής μανίας του πρώην συντρόφου της, δέχθηκε αλλεπάλληλες μαχαιριές πισώπλατα, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, οδηγήθηκε (13/05) σε ψυχιατρική κλινική δημόσιου νοσοκομείου, με παρέμβαση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς εδώ και πολύ καιρό είναι άσχημα ψυχολογικά, και ζει με τις φωτογραφίες και τα βίντεο της κόρης της. Χωρίς να μπορεί να διαχειριστεί την απώλεια της κόρης της, έγραψε επιστολή που ζητά να παραδοθεί στον δολοφόνο της κόρης της, μέσα από την οποία εκφράζει την απόγνωσή της και την οργή της.

«Θέλω να δείξετε στον δολοφόνο, στον Θανάση, επειδή είπε πως δεν θυμάται τίποτα, τα βίντεο που βλέπω εγώ, όλη η Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Θέλω να του πείτε, να έρθει να ρωτήσει εμένα, που κάθε φορά που τα βλέπω, φωνάζω στο νινί μου “τρέχα”, λες και κάτι θα αλλάξει. Αν πάλι δεν θυμηθεί, δώστε του να ακούσει το ηχητικό που το κοριτσάκι μου λέει “χάνομαι” και κραυγάζει. Να ακούσει αυτή την κραυγή, που όποιος την άκουσε, δεν θα την ξεχάσει ποτέ. Πόσω μάλλον εγώ, που βλέπω να σφάζει το παιδί μου για 5 διαφορετικές γωνίες. Που βλέπω το αίμα της στον δρόμο, το αίμα που εγώ της έδωσα γεννώντας την, την ανάσα που εγώ της έδωσα. Δεν θυμάται; Εγώ απλά δεν θα ξεχάσω ποτέ», παραθέτει η μητέρα της Κυριακής Γρίβα στην ιδιόχειρη επιστολή της.