Επεισόδια σε πόλεις όλης της επικράτειας στις πορείες για την 6η Δεκέμβρη

Επεισόδια κατά τις προγραμματισμένες πορείες της 6ης Δεκέμβρη σε πόλεις της Ελλάδας.
Θεσσαλονίκη:
Επεισόδια προκαλεσαν αντιεξουσιαστές με επιθέσεις κατά Αστυνομικών με ρίψεις μολώτοφ και πέτρες στη Θεσσαλονίκη.
Πέντε προσαγωγές αντιεξουσιαστών, πραγματοποίησε η ΕΛΑΣ σε επεισόδια έξω από το ΑΠΘ, μετά την ολοκλήρωση της πορείας.
Μπροστά από το κτίριο της παλιάς Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ οι αντεξουσιαστές αποσπάστηκαν από την πορεία και πραγματοποίησαν ρίψεις φωτοβολίδων βόμβες μολότοφ και αντικείμενα κατά των Αστυνομικών δυνάμεων. Οι αστυνομικοί με χρήση χημικών και βομβίδων κρότου λάμψης, απώθησαν τα ατομα στους χώρους του ΑΠΘ.
Ηράκλειο Κρήτης:
Ενταση και επεισόδια στο κέντρο του Ηρακλείου μετά την ολοκλήρωση της πορείας. Ομάδα αντιεξουσιαστών κινήθηκε στα Λιοντάρια και απέρριψε μολώτοφ  κατά των ΜΑΤ, ακολούθησε πετροπόλεμος στα στενά του κέντρου, ενώ οι ταραξίες απωθήθηκαν από τις δυνάμεις της ΕΛΑΣ.
Ζημιές καταγράφηκαν σε καταστήματα, ενώ οι βάνδαλοι απέρριψαν μπογιές και ανέγραψαν συνθήματα στην είσοδο και τους τοίχους του Δικαστικού Μεγάρου. Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές.
Αγρίνιο: 
Στο Αγρίνιο, αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν πολίτη ο οποίος τους επιτέθηκε φραστικά για τις φθορές στο ΙΧ όχημα του, κατά τα επεισόδια που προκαλεσαν με διμοιρίες των  ΜΑΤ.
Βόλος
Ο Βόλος… πεδίο μάχης.
Με μολώτοφ -εκτιμάται ότι ήταν “κρυμμένες” μέσα στο Πανεπιστήμιο- και πετροπόλεμο, η Λ.Δημητριάδος μετατράπηκε σε φλεγόμενη οδό , με τους αντιεξουσιαστές να ενεργούν καταδρομικές εφόδους κατά των Αστυνομικών, την Ιάσονος και την γύρω από το Πανεπιστήμιο περιοχή να παρουσιάζει εικόνα “εμπόλεμης ζώνης”
Οι Αστυνομικοί με φραγμό  και χρήση βομβίδων κρότου – λάμψης, απώθησαν τους αντιεξουσιαστές και απέτρεψαν την ανακατάληψη του Πανεπιστημίου.
Οι περίπου 400 αντιεξουσιαστές προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές σε προσόψεις δεκάδων καταστημάτων, τραπεζών, και στο Μέγαρο του ΟΤΕ, στην οδό Ιωλκού.
Τα επεισόδια συνεχίζονταν ως τα μεσάνυχτα (07/12) με τους Αστυνομικούς να απωθουν τους  αντιεξουσιαστές, που είχαν στόχο την κατάληψη του Πανεπιστήμιο.