Επίσκεψη στο Διοικητή της Τροχαίας Αθηνών απο το Βασίλη Κικίλια

Τον Διοικητή της Τροχαίας Αθηνών Γιώργο Διαμαντόπουλο έφθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου νοσηλεύεται, ο πρώην Υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας.

image (8)

Σε δήλωσή του ο βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας σημείωσε : «Εάν φτάσαμε στο σημείο να ξυλοκοπούνται και άρα να κινδυνεύουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., τότε πώς πρέπει να αισθάνονται οι Έλληνες πολίτες;AdTech Ad

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και το Μέγαρο Μαξίμου οφείλουν να μας πουν εάν έχουν δώσει εντολή στην ΕΛ.ΑΣ. απλά να παρακολουθούν και να μην παρεμβαίνουν στα επεισόδια που προκαλούν οι αναρχικοί, προκειμένου να μην δυσαρεστηθούν οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας. Όταν αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας, όποτε και να γίνει αυτό, θα επαναφέρουμε το αίσθημα ασφάλειας στους συμπολίτες μας.

Γιατί προκειμένου να είσαι ελεύθερος, πρέπει να αισθάνεσαι ασφαλής. Άλλο πράγμα η Δημοκρατία και άλλο η ασυδοσία και η αναρχία».