“”Επισκέψεις” στα Νοσοκομεία για να κολλήσουν τα κομμάτια τους, θα είναι μια ανθυποπαραγραφος στην ειδησιογραφία αν δεν εφαρμοστούν τα αυτονόητα “

Με αφορμή την επίθεση σε βάρος της ΔΙΑΣ, σχόλιο Αστυνομικού

“Απλά τα πράγματα Κυρίες και Κύριοι

“Επισκέψεις” στα νοσοκομεία συναδέλφων για να κολλήσουν τα κομμάτια τους, θα είναι απλά μια ακόμα ανθυποπαραγραφος σε ειδησιογραφικα site αν δεν εφαρμοστούν τα αυτονόητα …..

Η ΔΙΑΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΕΛΤΑ
Δεν έχει ούτε υλικά, ούτε εξοπλισμό ούτε και την απαραίτητη εκπαίδευση για αντιμετώπιση επιθεσεων οπαδικου οχλου. Χάριν στην αυτοπειθαρχια και αυτοσυγκρατηση των αστυνομικών δεν βγήκαν όπλα χθες να θυμίσει η Φιλαδέλφεια Βαγδάτη ή γήπεδο Καραϊσκάκης τον Φλεβάρη του 16…..

ΧΩΡΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΏΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΣΤΟΝ ΔΡΌΜΟ ΕΊΝΑΙ ΑΝΆΠΗΡΗ
Και πάλι χθες πολλαπλές καταγγελίες συναδέλφων για ασυρματους που δεν διαβιβαζαν, για ακαταληπτες διαταγές του Κέντρου, χώρια το ρεαλιστικό σενάριο λόγω της μη κρυπτογραφησης του συστήματος επικοινωνιών, θα μπορούσαν τα ανθρωπομορφα τέρατα να συνακροαζονται το κέντρο επιχηρησεων και να την έχουν “στημένη” στους συναδέλφους.

ΟΡΙΣΤΙΚΉ ΠΑΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ, ΜΈΛΗ ΤΟΥ ΟΠΟΊΟΥ ΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΚΑΙ ΆΜΕΣΗ ΑΝΑΘΕΏΡΗΣΗ Π.Κ. ΜΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ ΒΙΑΣ
Να γίνει αποτρεπτικό και μόνο δια των συνεπειών του ,το να διανοηθεί κάποιος να επιτεθεί σε αστυνομικό (πόσο μάλλον να τον τραυματισει βαρύτατα και να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του). Να ξέρουν οι δειλοί και ανανδροι εγκληματίες που χτύπησαν τον Γιάννη και τα παιδιά χθες ότι δεν θα μπορούν να κοιμηθούν τα βράδια, γιατί θα είναι θέμα χρόνου να ακούσουν τον ήχο της βαριάς να θρυματιζει την πόρτα τους, και συνοδεία εισαγγελέα να παραδίδονται στη δικαιοσύνη.

ΥΓ Έστω και τώρα η Πολιτεία να προχωρήσει στην απονομή ηθική αμοιβής στον Γ.Π. και τα παιδιά της ΔΙΑΣ Β/Α που έσωσαν ζωές στο Μάτι τον Ιούλιο του 18….. Τουλάχιστον αυτό το οφείλουν….. Περί επικινδυνοτητας του επαγγέλματος και αναζήτηση ευθηνων για το περιστατικό θα επανέλθουμε!!!!!”