Επιχείρησαν με διάρρηξη, εισβολή στο σπίτι του μοντέλου και βρέθηκαν μπροστά σε … Αμερικάνικο Ακίτα

Οι δράστες διέρρηξαν τη γκαραζόπορτα της οικίας του μοντέλου και βρέθηκαν μπροστά στο οικόσιτο Αμερικάνικο Ακίτα κι εγκατέλειψαν την απόπειρά τους

Το μοντέλο και συνεργάτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα», Δημήτρης Αλεξάνδρου, περιέγραψε στην Κατερίνα Καινούριου, την διάρρηξη και απόπερια εισβολής στην οικία του, το πρωί της Δευτέρας (08/11), κι ενώ βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα. Στο σπίτι ωστόσο όπως ανέφερε, ήταν ο .. “Ζeus” , το Αμερικάνικο Ακίτα που έχει στην κηδεμονία του το μοντέλο και η εξέλιξη για τους δράστες, ήταν .. αναπάντεχη.

Όπως ανέφερε το πρωί (09/11) στην εκπομπή, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, οι δράστες, «έσπασαν τη γκαραζόπορτα και βγήκε το σκυλί έξω. Το σκυλί στη συνέχεια έφυγε και περιπλανιόταν στη γειτονιά, μου έστειλαν μήνυμα οι γείτονες ότι το μάζεψαν γιατί είχε τσακωθεί με ένα άλλο σκυλάκι. Το βρήκαν με αίματα, ευτυχώς οι άνθρωποι γύρισαν και έκλεισαν την γκαραζόπορτα» και συνέχισε, «Ο σκύλος προστάτευσε το σπίτι. Ευτυχώς είναι καλά και τα δύο σκυλάκια, το δικό μου θα γυρίσει στο σπίτι σήμερα».

Όπως επεσήμανε το μοντέλο, είναι προφανές ποιες ώρες λείπει για την εκπομπή, με τους δράστες να επιλέγουν πρωινές ώρες να εισβάλλουν στην  οικία του, ωστόσο, εκτός από τις υλικές ζημιές που προκάλεσαν δεν πρόλαβαν, να αφαιρέσουν αντικείμενα . Το σημαντικότερο όπως ανέφερε, για εκείνον, αυτήν τη στιγμή είναι ότι ο σκύλος του είναι καλά, και μετά τη φροντίδα που είχε στα τραύματά του, σήμερα (09/11) θα επιστρέψει στο σπίτι του.