Επέστρεψε στο “Παίδων” το 14μηνών βρέφος που απομάκρυνε χωρίς άδεια η μητέρα του

Εντοπίστηκε το βρέφος που είχε απομακρύνει η μητέρα του από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», μετά τον εντοπισμό του στο διαμέρισμα της μονογονεϊκής οικογένειας στην Πλατεία Αττικής.

Εντοπίστηκε από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, στην Κυψέλη, το 14 μηνών βρέφος, το οποίο απομάκρυνε πάρα την Εισαγγελική γνωμοδότηση η μητέρα του (05/02) ενω παρέμενε σε προστατευτική φύλαξη στο Νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με την 35άχρονη μητέρα, φερεται να υποστήριξε στους Αστυνομικούς ότι στο ενδεχόμενο να της αφαιρεθεί η επιμέλεια του μικρότερου από τα τέσσερα παιδιά της, πήγε στο Νοσοκομείο και χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των γιατρών το απομάκρυνε.

Σε βάρος της μητέρας έχει σχηματισθεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, καθώς το βρέφος είχαν εντοπίσει μόνο του κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς (24/01) Πυροσβέστες, στο διαμέρισμα της μονογονεϊκής τετράτεκνης οικογένειας– η επιμέλεια της μεγαλύτερης κόρης της 35άχρονης, ύστερα από καταγγελία της (2016), ειχε αφαιρεθεί από τη μητέρα της- στην περιοχή της πλατείας Αττικής.