Επεισόδια “ΔΕΝ Πληρώνω” σε Συμβολαιογραφικό γραφείο – Συμπλοκές με ΜΑΤ και Προσαγωγές

Ενταση εξω από Συμβολαιογραφικό γραφείο από μέλη “ΔΕΝ Πληρώνω” που αντιδρούν στους πλειστηριασμούς. Συμπλοκή με τις Δυνάμεις Αποκατάστασης Τάξης, ακολούθησαν προσαγωγές.

FB_IMG_1518617496738

Διμοιρία είχε αναπτυχθεί από νωρίς (14/02) έξω από Συμβολαιογραφικό γραφείο επι της Καππδισυρίου συο κενυρο της Αθήνας στο οποίο ειχε προγραμματισθεί διαδικασία πλειστηριασμού.

Μέλη του “ΔΕΝ πληρώνω” συγκεντρώθηκαν έξω από την πόρτα του Συμβολαιογραφικού γραφείου φωνάζοντας συνθήματα κατά των πλειστηριασμών και προκαλώντας διατάραξη χτυπώντας την πόρτα και τους τοίχους. Σύμφωνα με τους “ΔΕΝ πληρώνω” ο προγραμματισμός πλειστηριασμού αφορούσε πρώτη κατοικία 65 τ.μ. για χρέος €90.000.

FB_IMG_1518617499255

Στην παρουσία των Αστυνομικών οι “ΔΕΝ πληρώνω” επιτέθηκαν στις Αστυνομικές δυνάμεις και ακολούθησε εμπλοκή.

Οι Αστυνομικοί απομάκρυναν τους “ΔΕΝ πληρώνω” ενώ ακολούθως έγιναν 8 προσαγωγές εκ των οποίων δύο παραμένουν στη ΓΑΔΑ, όπως αναφέρει ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος του “ΔΕΝ πληρώνω” ενω έχουν μεταβεί Στο Αστυνομικο Μέγαρο, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αναμένεται να διευκρινιστεί αν η Συμβολαιογράφος προτίθεταινα υποβάλει σε βάρος τους μήνυση και η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη.