ΕΟ Αλεξανδρούπολης Φερρών: Θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς-ενα ανήλικο- και τρεις τραυματίες σε σύγκρουση ΙΧΕ με Πυροσβεστικό όχημα

Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ αυτοκινήτου και πυροσβεστικού οχήματος το οποίο και ανετράπη, με δύο νεκρούς- μεταξυ των οποίων ενα ανήλικο παιδι- και τραυματίες τους τρεις Πυροσβέστες.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, νεκροί είναι η Έλσα Αθανασιάδου- Γεμιτζάκη, 47 και ο 7άχρονος γιός της. Η ίδια κόρη μαθηματικού και γνωστή στην τοπική κοινωνία καθώς διατηρούσε σχολή χορού στην πόλη.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στην ΕΟ Αλεξανδρούπολης Φερρών (03/12-18.00) με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού και ανήλικου αγοριού, επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο και τον ελαφρύ τραυματισμό των τριών Πυροσβεστών.

Συμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η οδηγός του αυτοκινήτου μάρκας Nissan με πινακίδες Θεσσαλονίκης, εκτός πορείας εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα μετωπική σύγκρουση με το όχημα της Πυροσβεστικής που κατευθύνονταν στις Φέρρες για κατάσβεση φωτιάς.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με εμφανή τα ίχνη σύγκρουσης στο επιβατικό όχημα, καθώς η εμπρόσθια και αριστερή πλευρά του Nissan έχει καταστραφεί ενώ το όχημα της Πυροσβεστικής ντεραπάρισε.

Τροχαίο_ΠΥ_ Φέρρες

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πληρώματα της Τροχαίας και ασθενοφόρα. Η κυκλοφορία διεκόπη με  την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται απο παρακαμπτηρίους μέσα από επαρχιακές οδούς.

Τροχαιο_ΠΥ

Νεκροί, ανασύρθηκαν η 47άχρονη οδηγός του οχήματος  και ο 7άχρονος γιος της, ο οποίος βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού στο αυτοκίνητο, κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης.

Συγγενής της οικογένειας των θυμάτων, κλήθηκε στο ΠΓΝΑ για αναγνώριση, ενώ (ελαφρά) τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο και οι τρεις Πυροσβεστες, επιβαίνοντες στο Υπηρεσιακό όχημα.

Προανάκριση για τα ακριβή αιτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.