Εντοπίσθηκε νεκρός σε γκρεμό ο δικηγόρος, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση

Ανασύρθηκε νεκρός ο δικηγόρος, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνηση από την οικογένειά το, ενώ το όχημά του εντοπίσθηκε σταθεμευμένο πλησιον της Ευελπίδων.

Με όλα τα ενδεχόμενα “ανοιχτά” ως προς τη διερεύνση της υπόθεσης, οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν την εξαφάνιση του 28άχρονου δικηγόρου, το πτώμα του οποίου εντοπίσθηκε (13/03) σε γκρεμό.

Το αυτοκίνητο του δικηγόρου ένα σκούρο μπλε “Opel Astra” αναγνώρισε νωρίς το πρωί (13/03- 7.00) σταθμευμένο κοντά στα Δικαστήρια της Πρωην Σχολής Ευελπίδων και ενημέρωσε την οικογένεια, Αστυνομικός και φίλος του αδερφού του (υπηρετεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΔΑΑ) του 28άχρονου, καθώς γνώριζε ότι τον αναζητούσαν. Κατά την έρευνα στο εσωτερικό του οχήματος, διαπίστωσαν ότι ο 28άχρονος είχε αφήσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου, το πορτοφόλι του με χρήματα, καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 28άχρονος δικηγόρος, εργαζόταν σε μεγάλο γραφείο με υποθέσεις στο Ποινικό Δικαιο. Η αναπάντητες κλήσεις χωρίς ανταπόκριση από τους οικείους του που τον αναζητούσαν, από το βράδυ της Τρίτης (12/03), σύμφωνα με τις καταθέσεις τους στην Αστυνομία, προκάλεσαν την έντονη ανησυχία τους και κατέφυγαν στις Αρχές να δηλώσουν την εξαφάνισή του.