“Το ένστολο προσωπικό εκτός από τα υπηρεσιακά του καθήκοντα εκτελεί και “πάρεργα” για την καθαριότητα και τη συντήρηση των εγκαταστάσεων”- Αστυνομική Υπηρεσία Διεύθυνσης της Αττικης.. σε λειτουργία

Η εικόνα ενδεικτική των συνθηκών που χωρίς χαρακτηρισμό θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των υπηρετούντων και όσων εισέρχονται στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Αναγνώστης Αστυνομικός του Nantiareport.gr μας απέστειλε τη σχετική καταγγελία

..”τα  φώτα δεν δουλεύουν …είναι καμμένες οι λάμπες και δεν  υπάρχουν κονδύλια για ανταλλακτικά… αποτέλεσμα να κάνουμε καθημερινά και.. “καταμέτρηση προσωπικού” καθώς δεν υπαρχει.. φώς! Ενώ οι συνθήκες υγιεινής στο χώρο είναι ανύπαρκτες!

Παρά τα υπηρεσιακά έγγραφα προς ενημέρωση της Διοίκησης και της ηγεσίας,  δεν έχει υπάρξει καμία ανταπόκριση με το ένστολο προσωπικό εκτός από τα υπηρεσιακά του καθήκοντα να εκτελεί και “πάρεργα” για την καθαριότητα και τη συντήρηση των εγκαταστάσεων, σε Υπηρεσίες που βρίσκονται σε λειτουργία”..

Πρόκειται για τη Διεύθυνση Αλλοδαπών απο το κτήριο της Αστυνομικής Υπηρεσίας προ ημερών είχαν αποδράσει οι κρατούμενοι λαθρομετανάστες.