Ένωση Αθηνών: Όλοι αύριο 13:00 στο σταθμό ΚΑΤΕΧΑΚΗ

Ανακοίνωση της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας ,για τις μετακινήσεις ενστόλων με τα ΜΜΜ

Μόλις μια μέρα μετά την ανακοίνωση για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των τεσσάρων (4) Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, την
Πέμπτη 07/03/2019 και ώρα 13:00 στο σταθμό του μετρό «Κατεχάκη», είδαμε με έκπληξη τα «γρήγορα» αντανακλαστικά της Φυσικής Ηγεσίας, η οποία εξέδωσε έγγραφο σύμφωνα με το οποίο λύθηκε το πρόβλημα των μετακινήσεων των Αστυνομικών με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Είναι προφανές ότι το αίολο έγγραφο που απεστάλη στις Υπηρεσίες έχει ως στόχο την αποτροπή συμμετοχής των συναδέλφων στην ανωτέρω προγραμματισμένη συγκέντρωση. Το θέμα της μετακίνησης με τα Μ.Μ.Μ. είναι ένα πρόβλημα το οποίο έχει χρονίσει και ενώ έχει υπογραφεί η σχετική Κ.Υ.Α. από τα συναρμόδια Υπουργεία, δεν υλοποιείται με ευθύνη συγκεκριμένων για οικονομικούς κυρίως λόγους.
Επειδή ούτε αύριο οι συνάδελφοι μας θα μετακινούνται απρόσκοπτα κατά τις υπηρεσιακές τους μετακινήσεις όπως προβλέπει η Κοινή Υπουργική Απόφαση, αλλά θα πληρώνουν κανονικά το αντίτιμο του εισιτηρίου και επειδή δεν μπορεί η Φυσική Ηγεσία να υπεκφεύγει των ευθυνών της, καλούμε τους συναδέλφους να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες και να συμμετάσχουν μαζικά με τα Προεδρία των Ενώσεων τους στην αυριανή συγκέντρωση, στην οποία πέραν του ζητήματος της μετακίνησης των Αστυνομικών με τα Μ.Μ.Μ., πρώτα και πάνω από όλα διεκδικούμε την αξιοπρέπεια μας.
Μακάρι τα ίδια γρήγορα αντανακλαστικά να υπήρχαν και στις καταγγελίες μας για καταστρατήγηση του χρόνου εργασίας, τις ελλείψεις σε εξοπλισμό και αναλώσιμα υλικά και τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας στις Αστυνομικές Υπηρεσίες.
Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!

Για το Δ.Σ.