Ένωση Αστυνομικών Καστοριάς: “Υπερασπιστήκαμε τα δικαιώματά σας, φορώντας και τιμώντας μία και μόνο στολή, όχι περισσότερες”.

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καστοριάς τον Αστυνομικό Διευθυντή της Δ. Α Καστοριάς, και το προσωπικό για τις συλλήψεις στην υποθεση διακίνησης ναρκωτικων.
elas.lyste-blogspot

Συνάδελφοι, οι κόποι σας, οι ατελείωτες νύχτες, η στέρηση οικογένειας και προσωπικής ζωής, βρίσκουν αναγνώριση τόσο από εμάς, όσο και από τον τόπο. Συγχαρητήρια.
ΥΓ: Κύριε, Υπερασπιστήκαμε με αυταπάρνηση το πρόσωπο και την πρώην σας θεσμική ιδιότητα και για το λόγο αυτό σας απευθύνουμε τις λίγες γραμμές που ακολουθούν.
Υπερασπιστήκαμε με αυταπάρνηση το δικαίωμά σας να διεξάγετε, αλλά και να εμπορεύεστε φιλοσοφία και επανάσταση στα καράβια, στα πεζοδρόμια, στα γουναράδικα, αλλά, κυρίως, στο Facebook.
Υπερασπιστήκαμε με αυταπάρνηση το δημοκρατικό σας δικαίωμα να εκφράζεστε και να υποδύεστε ελεύθερα ό,τι επιθυμείτε: τον παπά-Σούρα, τον Σούπερμαν, ή τον πολιτικό. Τα κάναμε όλα αυτά φορώντας και τιμώντας μία και μόνο στολή, όχι περισσότερες.
Διαφωνούμε με όσα λέτε. Θα υπερασπιζόμαστε, όμως, μέχρι θανάτου το δικαίωμά σας να τα λέτε. Όλοι μας και ο καθένας προσωπικά. Στο λόγο της τιμής μας.

Για το Δ.Σ.