Ενοχλημένοι οι συνάδελφοι των δύο δολοφονημένων Ειδικών Φρουρών στου Ρέντη, από τη (νέα) αναβολή δικασίμου .

Η αναβολή για (πολλοστή) φορά της δικασίμου σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο, των δραστών της δολοφονίας των Ειδικών Φρουρών, Γ.Σκυλογιάννη, και Γ.Ευαγγελινέλη, στου Ρέντη, προκάλεσε την έντονη αντίδραση  των συναδέλφων τους, οι οποίοι εξέφρασαν την πικρία και απογοήτευσή τους για την καθυστέρηση απονομής της δικαιοσύνης.

wpid-fb_img_1443374596569.jpg

“Τα συναισθήματα που κυριαρχούσαν σήμερα 29/9/2015 στο Εφετείο Αθηνών ήταν η οργή και ο θυμός. Το δικαστήριο αναβλήθηκε για την 5/10/2015 λόγω ασθένειας του προέδρου .
Στις πρώτες θέσεις κάθοταν η μία δίπλα στην άλλη, μαυροντυμένες, οι χαροκαμένες μητέρες των αδικοχαμένων παλικαριών του Ευαγγελινέλη και του Σκυλογιάννη.
Καμια φορά διερωτάται κανείς αν τελικά η θανατική ποινή είναι αυτή που θα εξιλέωνε πραγματικά και θα καθάριζε την κοινωνία απο τερατουργήματα,σίγουρα όμως δεν θα έφερνε τα παιδιά πίσω…..” (*)

wpid-fb_img_1443374598888.jpg

Από την πλευρά του, ο Πασχάλης Ευθυμιάδης (**), ασκεί τη δική του κριτική για την εφαρμογή του θεσμού της δικύκλης Αστυνόμευσης “Απο τα βαθιά και γερά χτυπήματα πόνου που μπορεί να συμβούν στο καθένα μας και θα μας σημαδεύουν πάντα ,μπορεί να βγεί και κάτι θετικό για το μέλλον,με την κραυγή της μάνας θα ενώσω την φωνή μου γιατί δικαβαλο ;
Πάρτε πρωτοβουλία ,δειξτε ευαισθησία και οργανωστε μια ημερίδα για το δικαβαλο,πόσο αλλάζει η οδηγική συμπεριφορά της υπηρεσιακής μηχανής με 200 κιλά και άνω. Ας μιλήσουμε πλέον δυνατά και όχι ψιθυριστά…υπάρχουν και άλλοι ένοχοι σ’αυτο το μαύρο τραγικό συμβάν, που μας κάνει να ρίχνουμε το βλέμμα στο έδαφος και να χανομαστε σε σκέψεις”.


  • κειμενο (FB) αναρτήθηκε από τον πρ.Ένωσης N/A Αττικής, Γ.Καλλιακμάνη

** σχόλιο του Π.Ευθυμιάδη για τη δίκυκλη Αστυνόμευση.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport