Ενοχλημένο το ένστολο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ που τους άφησαν… στο χειροκρότημα!

Στο διάγγελμα του Πρωθυπουργού ανακοινώθηκε επίδομα για το ιατρικονοσηλευτικό προσωπικό και το προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας, ωστόσο έντονη δυσαρέσκεια προκάλεσε το γεγονός ότι δεν περιλαμβάνεται το ένστολο προσωπικό.

Μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Live | Πήραμε νωρίς δραστικά μέτρα, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα πόσο αποτελεσματικά θα είναι. Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές. Είναι στο χέρι μας να αποδειχθούν σκληρές – αλλά όχι εφιαλτικές. Σας ζητώ να μη γκρεμίσουμε όσα χτίσαμε το τελευταίο διάστημα.

Gepostet von Kyriakos Mitsotakis am Donnerstag, 19. März 2020

“Πριν λίγο, ο Πρωθυπουργός της χώρας σε τηλεοπτικό διάγγελμα ανακοίνωσε ότι, έκτακτο δώρο Πάσχα θα πάρουν φέτος οι ήρωες με τις πράσινες και τις λευκές μπλούζες: Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της χώρας, αλλά και οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας, που δουλεύουν νυχθημερόν για να κρατήσουν όλους μας υγιείς……
Γρήγορα ξέχασε ένα άλλο διάγγελμα προ ολίγων ημερών όταν έλεγε: Οι μαχητές των νοσοκομείων μας αξίζουν κάθε βοήθεια. Είναι οι ήρωες με τις λευκές και πράσινες μπλούζες. Όπως και τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας και οι ένστολοί μας που νύχτα και μέρα προσφέρουν τον εαυτό τους για το κοινό καλό. Τους ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, εκ μέρους όλων των Ελλήνων….
Ελπίζω να μην μείνει μόνο στο ευχαριστώ για τους ένστολους που σηκώνουν ένα διπλό βάρος, τόσο των μέτρων για τον κορωνοιο παράλληλα μ αυτό της φύλαξης των συνόρων μας εκτελώντας με αυταπάρνηση και πατριωτισμό ιερό καθήκον δίχως να γνωρίζει κανείς πότε θα φύγει αυτό το βάρος από τους ώμους τους.
Θέλω να ελπίζω εκ παραδρομής δεν ειπώθηκε κάτι και για εμάς, την στιγμή που αφήσαμε οικογένειες και υποχρεώσεις για να υπηρετήσουμε την δημόσια ασφάλεια και την δημόσια υγεία”!

______________________

* σχόλια Αστυνομικών