“Ένας από εμάς”, ένα βίντεο της Κυπριακής Αστυνομίας|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Στους Αστυνομικούς της Κυπριακης Αστυνομίας, και τις οικογένειές τους και ειδικότερα σε όσους τις ημέρες των εορτών εκτελούν διατεταγμένη Υπηρεσία, στην ασφάλεια τουπολίτη, αφιέρωσε το Αρχηγείο της Κυπριακής Αστυνομίας ένα βίντεο στο οποίο καταγράφεται η καθημερινότητα των ενστόλων όλες τις ημέρες του χρόνου.


Το μήνυμα της Κυπριακής Αστυνομίας προς του πολίτες και τις οικογένειες των Αστυνομικών της, αναρτήθηκε στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα, την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, με τίτλο. “Ένας από εμάς”- Γονιός, σύζυγος, παιδί, φίλος, αδελφός…Αστυνομικός – Κομμάτι της Κοινωνίας μας”. Αν και το βίντεο είχε δημιουργηθεί το Μάρτιο του 2014, είναι επίκαιρο, ειδικά αυτές τις ημέρες..

«Τις μέρες αυτές που οι περισσότεροι βρίσκονται σε διακοπές και περνούν χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, κάποιοι άλλοι είναι επιφορτισμένοι με το καθήκον της ασφαλούς διακίνησης στους δρόμους και της προστασίας των πολιτών και των περιουσιών τους.
Θέλουμε να αφιερώσουμε λοιπόν, το συγκεκριμένο βίντεο σε όλα τα μέλη μας και τις οικογένειές τους και ειδικότερα σε εκείνους βρίσκονται στο καθήκον όπως πάντα, εξυπηρετώντας και βοηθώντας τον πολίτη σε ό,τι χρειαστεί» αναφερει στο μήνυμά του, το Αρχηγείο της Κυπριακής Αστυνομίας.