ΕΝ.ΑΣ.Υ.Α: “Συλλογική ηθική καταδίκη, και οργανωμένη αντίδραση της δημοκρατικής Πολιτείας”

“..Η προκλητική ανομία με την οποία δρουν οι συγκεκριμένοι πρέπει πλέον, εκτός από τη συλλογική ηθική καταδίκη μας, να βρει μπροστά της και μια ολοκληρωμένη συστηματική και οργανωμένη αντίδραση της δημοκρατικής Πολιτείας”..

Screenshot_20160707-122729

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας.

Η προχθεσινή πρωτοφανής άνανδρη επίθεση κατά του Διευθυντή Τροχαίας Αθηνών κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ στο κέντρο της Αθήνας έχει συγκλονίσει την Κοινή Γνώμη. Παράλληλα εγείρει τεράστια ερωτηματικά για την αποθράσυνση των συγκεκριμένων «κυρίων» αποκαλούμενων και ως «γνωστών-άγνωστων» που πλέον είναι εμφανές ότι η δράση τους δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί με απλές δηλώσεις καταδίκης.
Η προκλητική ανομία με την οποία δρουν οι συγκεκριμένοι πρέπει πλέον, εκτός από τη συλλογική ηθική καταδίκη μας, να βρει μπροστά της και μια ολοκληρωμένη συστηματική και οργανωμένη αντίδραση της δημοκρατικής Πολιτείας. Έτσι τα φαινόμενα τέτοιου είδους που εκθέτουν τη χώρα, θα εκλείψουν.
Όλοι οι εργαζόμενοι αστυνομικοί είμαστε στο πλευρό του συναδέλφου μας και δηλώνουμε την αμέριστη στήριξή μας σε εκείνον και την οικογένεια του.

Για το Δ.Σ