ΕΝ.ΑΣ.Υ.Β/Α Αττικής: Φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ, προς ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δ.Αμαρουσίου

Φιλανθρωπικό αγώνα καλαθοσφαίρισης διοργανώνει η Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής με το Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου

 
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειανατολικής Αττικής (Ε.ΑΣ.Υ.Β/Α.Α.), και ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος με προπονητή τον κ. Γιάννη Ιωαννίδη, σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου, πρόκειται να πραγματοποιήσουν φιλικό – φιλανθρωπικό αγώνα καλαθοσφαίρισης στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά Αμαρουσίου (Νιόβης & Διονύσου) την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015, και ώρα 17:00.
Ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος αποτελείται από 134 πολύ γνωστούς διεθνείς καλαθοσφαιριστές, εκ των οποίων αρκετοί θα λάβουν ή/και θα παραστούν στον αγώνα (π.χ. Ρετζιάς, Σιούτης, Τσαρτσαρής, Κορωνιός κ.ά. ).
Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς και μέσω του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών η ενίσχυση των παραμεθορίων νησιωτικών περιοχών της χώρας, οι οποίες τελούν πύλες εισόδου προσφύγων και το τελευταίο χρονικό διάστημα δοκιμάζονται έντονα από το μεταναστευτικό ρεύμα. Οι φίλαθλοι καλούνται, αν δύνανται, να παρέχουν είδη πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα μακράς διαρκείας, τρόφιμα και είδη υγιεινής για βρέφη καθώς και είδη προσωπικής υγιεινής.
Στα πλαίσια αυτής της διοργάνωσης, είναι ανάγκη να αποδείξουμε, ότι ο αστυνομικός δεν είναι απέναντι από τους πρόσφυγες και την πολιτεία, αλλά βρίσκεται στην ίδια πλευρά αυτή της ανθρωπιάς. Ο Έλληνας Αστυνομικός διακατέχεται από ευαισθησίες και δεν ενεργεί μόνο μέσα στα αυστηρά στερεότυπα που του επιβάλλουν οι συνθήκες. Οφείλουμε να κινητοποιήσουμε κάθε συνάδελφο αλλά και κάθε πολίτη να προσφέρει ότι μπορεί σε αυτούς τους ανθρώπους που υποφέρουν και έρχονται αντιμέτωποι με τη προσφυγιά που τους οδήγησε σε άγνωστες και επικίνδυνες για την ζωή τους διαδρομές, αλλά και την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας.
Ευελπιστούμε στη καλύτερη δυνατή ανταπόκριση στο εγχείρημά μας.