ΕΜΠ: “Βαβελ” με τις εντολές για την επιχειρησιακή αντίδραση των Αστυνομικών σε προσαγωγές- Οδοφράγματα έξω από το Πολυτεχνείο

Κλειστή αυτή την ώρα η Λ.Πατησίων με τους βάνδαλους ταραξίες να έχουν στήσει οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων εξωτερικά του Πολυτεχνείου. Εντολές κέντρου για (μη) προσαγωγές των ταραξιών.

“Βαβέλ” με τις εντολές στις στατικές δυνάμεις από την ανάληψη της υπηρεσίας, για προσαγωγές ατόμων που κρίνονται ύποπτα.  Αν και η αρχική διαταγή ανέφερε να μην γίνουν προσαγωγές- καθώς ένταση ξεκίνησε από νωρίς με την ανάληψη της νυχτερινής βάρδιας (16/11-22.30) – στη συνέχεια διαβιβάστηκε προς τους Αστυνομικούς να προχωρήσουν κανονικά σε προσαγωγές και λίγο αργότερα να λάβουν νεότερη ενημέρωση “αρνητικώς” σε ερώτηση για προσαγωγές καθώς οι πρώτοι ταραξίες είχαν αρχίσει να κινούνται έξω από το Πολυτεχνείο και να στήνουν οδοφράγματα.

Οδοφράγματα με κάδους, κλειστή η Πατησίων

Οργανωμένη ομάδα περίπου 20 ατόμων που βγήκαν από το Πανεπιστημιακό Ίδρυμα εστησε οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων εξωτερικά του Πολυτεχνείου.

Αν και ο χώρος αποδόθηκε απο τους καταληψίες, άτομα του “χωρου” έχουν παραμείνει εντός του Πολυτεχνείου. Ενω διακοπή στην κίνηση έχει ορισθεί για οδηγούς και πεζούς στην Πατησίων.