“Εμείς είμαστε λιγότεροι”!!!|ΑΠΟΨΗ*

“..Με το προσφυγικό και μεταναστευτικό να εξελίσσεται σε νούμερο ένα πρόβλημα της χώρας μας, η πολιτεία συνεχίζει να απαξιώνει τις υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης, αφού το κράτος σχεδιάζει το κλείσιμο αυτών των υπηρεσιών (..) Ας μας κλείσουν λοιπόν να πάμε και μεις στην υπηρεσία φύλαξης υψηλών προσώπων, αφού αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας και όχι το μεταναστευτικό”*..


image

Με αφορμή άρθρο για τη διάθεση “2465 Αστυνομικών στην υπηρεσία φύλαξης υψηλών προσώπων με 343 αυτοκίνητα και 125 δικύκλων της ΕΛ.ΑΣ” το σχόλιο Συνοριακού Αστυνομικού, “εμείς είμαστε λιγότεροι!!!”

“2465 αστυνομικοί στην υπηρεσία φύλαξης υψηλών προσώπων περίπου όσοι είμαστε σε όλη την Ελλάδα στις υπηρεσίες συνοριακης φύλαξης και δίωξης λαθρομετανάστευσης. Σίγουρα όχι περισσότεροι. Μάλλον λιγότεροι. Με το προσφυγικό και μεταναστευτικό να εξελίσσεται σε νούμερο ένα πρόβλημα της χώρας μας, η πολιτεία συνεχίζει να απαξιώνει τις υπηρεσίες μας αφού αντί να τις ενισχύει για να διαχειριστούμε σωστά αυτές τις ροες,εμεις σαν κράτος σχεδιάζουμε το κλείσιμο αυτών των υπηρεσιών. Ας μας κλείσουν λοιπόν να πάμε και μεις στην υπηρεσία φύλαξης υψηλών προσώπων, αφού αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας και όχι το μεταναστευτικό”!!!!!!!


*Παναγιώτης Σβερώνης, ΠΟΣΥΦΥ