ΕΛΛΗΝΙΚΟ: ΤΩΡΑ- Παραδόθηκε ο ένοπλος που πυροβολούσε με καραμπίνα.

Παραδόθηκε στους Αστυνομικούς, ο ένοπλος άνδρας ο οποίος με καραμπίνα, εισέβαλε στην εγκατάσταση του Ελληνικού και με καραμπίνα άρχισε να πυροβολεί στον αέρα (28/12-03.50).

Στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός μεταφέρεται (28/12-04.35) ο ένοπλος άνδρας ο οποίος παραδόθηκε στους Αστυνομικούς. Όπως διαπιστώθηκε κατά την παράδοσή του, πρόκειται για 40χρονο, ο οποίος από πυρά Αστυνομικών τραυματίστηκε στο μηρό και το γλουτο. Αστυνομικοί παρέλαβαν το γεμάτο φυσίγγια όπλο που είχε στην κατοχή του ο ένοπλος με το οποίο ενεργούσε πυροβολισμούς στον αέρα. Ενώ κατασχέθηκαν δώδεκα κάλυκες και δεκατρία φυσίγγια κυνηγετικού όπλου καθως και ένας σουγιάς συνολικού μήκους 19 εκ.

Ο φύλακας ενημέρωσε για οπλισμένο άνδρα ο οποίος εισέβαλλε στην εγκατάσταση (28/12-03.50) με αυτοκίνητο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν τα πληρώματα περιπολικών.
Ο ένοπλος βρισκόταν υπό σύγχυση και με καραμπίνα που κατέχει ταμπουρωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, πίσω από κάδους απορριμάτων, πυροβολούσε κατά των Αστυνομικών. Σχεδον ενα τέταρτο αργότερα, πείστηκε να παραδοθεί, στο σημείο κλήθηκε να μεταβεί ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport