Ελληνικό: Σοβαρό τροχαίο για επιβαίνοντες σε πολυτελές αυτοκίνητο- Προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου

Το όχημα εκτός ελέγχου λόγω υπερβολικής ταχύτητας που είχε αναπτύξει ο οδηγός προσέκρουσε σε στάση. Κλιμάκιο του 8ου ΠΣ ενήργησε στον απεγκλωβισμό της πολυτραυματία συνοδηγού και του οδηγού του οχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr η παραλιακή Λεωφόρος ήταν άδεια και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ο νεαρός οδηγός ΚΣ έχασε τον έλεγχο του BMW M3 που οδηγούσε και με τα χιλιόμετρα που είχε αναπτύξει προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου.

NantiaReport_ΤΡΧ_ΕΛΛΗΝΙΚΟ_BMW M320190412_100900

Ο οδηγός  ΚΣ (ωστόσο το όχημα είναι καταχωρημένο σε ιδιοκτησία γυναίκας με το ίδιο επίθετο* ΚΜ ) και η συνοδηγός ΜΜ εγκλωβίστηκαν στο όχημα, βαρύτατα τραυματισμένοι. Διερχόμενοι κάλεσαν την Τροχαία και την Πυροσβεστική. Στο ρεύμα της παραλιακής η κίνηση διεκόπη και το γεγονός ότι τις πρώτες πρωινές ώρες κατά τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα δεν υπήρχε ροή κυκλοφορίας, απέτρεψε το ενδεχόμενο να προκληθούν τραυματισμοί.

NantiaReport_ΤΡΧ_ΕΛΛΗΝΙΚΟ_BMW M320190412_101044

Στο σημείο του σοβαρού τροχαίου μετέβη κλιμάκιο του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού, με τους Πυροσβέστες να καταβάλουν προσπάθεια να απεγκλωβίσουν και να απομακρύνουν οδηγό και συνοδηγό καθώς το σασί του αυτοκινητου ειχε μετατρέπει σε “σκραπ” – άμορφη μάζα σιδερικών.

NantiaReport_ΤΡΧ_ΕΛΛΗΝΙΚΟ_BMW M3

Με ασθενοφόρο οι πολυτραυματίες βαρύτατα τρυματισμένοι, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού.