Ελληνικό: ΔΙΑΣ σε έλεγχο για τα μέτρα, σταμάτησε το όχημα του λαϊκού τραγουδιστή, ο οποίος μεταξύ άλλων κατείχε κοκαΐνη

Με ποσότητα κοκαΐνης για προσωπική χρήση,  και πιστόλι χωρίς άδειας οπλοφορίας – οπλοκατοχής, και συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης στην κατοχή του, συνελήφθη ο λαϊκός τραγουδιστής από τους Αστυνομικούς σε ελέγχους για covid19

Το πλήρωμα της ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής στο ύψος του Ελληνικού στη συμβολή της Βουλιαγμένης με την οδό Ιασωνίδου, διενεργούσε ελέγχους σε εφαρμογή των διατάξεων για την υγειονομική προστασία του πληθυσμού, όταν διέκριναν στον παράδρομο σε στάση (29/11-19.45) το νοικιασμένο χρυσό θηριώδες LAND ROVER “Discovery”, με οδηγό να αναγνωρίζεται ο λαϊκός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης .

Στον έλεγχο που ακολούθησε ο λαϊκός τραγουδιστής, έφερε άδεια μετακίνησης καθώς όπως ανέφερε και στους Αστυνομικούς είχε μεταβεί στο Ελληνικό για να παραλάβει την κόρη του από το ΜΕΤΡΟ και άνοιξε το σακίδιο πλάτης του για να τους επιδείξει τη βεβαίωση μετακίνησης, Αστυνομικός της ομάδας διέκρινε τη λαβή του όπλου . Σε ερώτησή του για την άδεια οπλοφορίας οπλοκατοχής, ο Νότης Σφακιανάκης φέρεται να του αιτιολόγησε την κατοχή τους, υποστηρίζοντας ότι «είχα άδεια στο παρελθόν αλλά δεν την έχω ανανεώσει», ενώ εκτός από το BERETTA διαμετρήματος 9 χιλιοστών, έφερε επίσης γεμιστήρα με 16 φυσίγγια, ένα πιστόλι teazer, καθώς και 2g ναρκωτικών ουσιών- ενδείξεις από το χρώμα για κοκαΐνη- σε μικρό δοχείο, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.

Με την αυτόφωρη διαδικασία, ο Nοτης Σφακιανάκης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τ.Α. Ελληνικού-Αργυρούπολης όπου κρατείται , σε βάρος του έχει σχηματισθεί δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ το πρωί (30/11) αναμένεται να μεταχθεί ενώπιον του Εισαγγελέα. Η ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας θα αποσταλεί προς εξέταση προκειμένου να πιστοποιηθεί από τον επίσημο κρατικό φορέα, ως προς το είδος την ποιότητα και τη σύσταση της ουσίας, η οποία έχει κατασχεθεί.