“Η Ελλάδα ειναι κράτος”, κείμενο Αστυνομικού |ΑΠΟΨΗ

Με αφορμή τα γεγονότα στο μεταναστευτικό όπως εξελίσσονται στο νησί της Λέσβου, Αστυνομικός που υπηρετεί στο νησί, παραθέτει την άποψή του και επισημαίνει «Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα»

Όπως επισημαίνει ο Αστυνομικός Μιχάλης Αβέλλας,, μέλος της Διαβούλευσης Δ. Τεμπών, αναφέρει στο κείμενο που παραθέτει, «Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα. Οι εικόνες τα λένε όλα. Μόρια, Λέσβος 19.09.2016.
Αλήθεια τις πυρκαγιές εκτός φυσικών αιτίων ή βραχυκυκλώματος,  ποιοι τις βάζουνε σε περίπτωση εμπρησμού και δόλου;  Θα είναι ή πυρομανείς ή εγκληματίες ή στασιαστές ή απατεώνες για να πάρουν αποζημιώσεις για έργα που υποσχέθηκαν και δεν πράξανε ή πλημμελώς εκτελέσθηκαν. Το πυρ εξαγνίζει τα πάντα… Ούτε ρατσισμός ούτε ξενοφοβία. Όταν φιλοξενείς κάποιον αλλοδαπό υποτίθεται αναξιοπαθούντα στο σπίτι σου και αυτός σου το καίει γιατί δεν του αρέσει το ντεκόρ, τα πιστεύω σου, η θρησκεία σου, το οικόσημο και το επώνυμο σου, τότε τί κάνεις;;;
Μάλλον με τα νέα ήθη του το παραχωρείς γιατί εισαι φιλάνθρωπος και τον πληρώνεις και την συντήρηση. Πού ακούστηκε να τους ενοχλεί το άγημα απόδοσης τιμών στη γαλανόλευκη σημαία μας και στον σταυρό;;;
Δηλαδή όταν θα φτιάχνουν αφορμές, θα τα καίνε όλα στο διάβα τους; Μάλιστα δε οι αλλόφυλοι συγκρούστηκαν μεταξύ τους !!!! Το κατανοείτε τί έχει σταθμεύσει στα σύνορα και τί έρχεται;;;
Ξυπνήστε!!! Σφραγίστε αυτά τα σύνορα. Δεν είναι τόσο δυσκολο. Ούτε τραγικό. Απελάστε ως ανεπιθύμητους τους ταραξίες τώρα, θέστε τους στον ΕΚΑΝΑ να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους σε χώρα της Schenghen, επιδικάστε ποινικές ευθύνες και αστικές αποζημιώσεις ως και για ηθική αυτουργία κατα παντός υπευθύνου, φυσικού προσώπου ή νομικού προσώπου ή κράτους.
Αυτή η χώρα χρωστάει τα μαλλιοκέφαλά της σε δανεισμό, περικόπτει κοινωνικά αγαθά που αποκτήθηκαν με αίμα δύο αιώνων και ανέχεται να συντηρεί με το υστέρημά της αυτούς που εισέρχονται λάθρα,  που κάποτε εκδίωξε για να ξαναείμαστε εμείς ελεύθεροι. Τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας από αυτά που συμβαίνουν. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο, απλά όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας της κυριαρχίας της χώρας είναι σε αδράνεια το λιγότερο.
Στην ασφάλεια της  εθνικής κυριαρχίας και της ενδοχώρας δεν χωρούν συναισθηματισμοί, όπως δεν χώρεσαν συναισθηματισμοί όταν εκτοξεύτηκε η ανεργία. Ξυπνήστε η Ελλάδα ειναι κράτος, διοικείται ως κράτος κι οχι ως πλιάτσικο σε έφοδο σε χειμερινά ανάκτορα».
20.09.2016