Ελεύθερος με περιοριστικό όρο ο Θέμης Αδαμαντίδης- Περιοριστικά μέτρα να προσεγγίσει τη Βαρβάρα Κίρκη

Ολοκληρώθηκε η απολογία του λαϊκού τραγουδιστή ενώπιον του Εισαγγελέα για την καταγγελία σε βάρος του απο τη σύντροφό του, για ενδοοικογενειακή βία

Ποινική Δίωξη για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση άσκησε ο Εισαγγελέας στο Θέμη Αδαμαντίδη και τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Τριμελές Δικαστήριο.

Ο λαϊκός τραγουδιστής ζήτησε κι έλαβε προθεσμία να δικαστεί τη Δευτέρα (04/07). Το Δικαστήριο ήρε την κράτηση που του είχε επιβληθεί και τον άφησε ελεύθερο με τον όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του κάτω των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανένα τρόπο (γραπτά μηνύματα ή κλήσεις).

Ο λαϊκός τραγουδιστής αποχώρησε απο τα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ανέφερε για τη Βαρβάρα Κίρκη,  «Έχουμε χωρίσει εδώ καιρό», και με εμφανως καλυτερη διαθεση απο την άφιξή του, δήλωσε, «Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Μια χαρά αισθάνομαι. Τη Δευτέρα θα έχετε νέα, είναι ότι καλύτερο τι να πούμε τώρα», ανέφερε σε δήλωσή του ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο τραγουδιστής πέρασε το προηγούμενο βράδυ στο κρατητήριο καθώς είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά την καταγγελία της Βαρβάρας Κίρκη για ενδοοικογενειακή βία.