Ελεύθεροι χωρίς όρους οι δύο ΟΥΚ από το Ναυτοδικείο Πειραιά

Με απόφαση του αρμόδιου Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου Πειραιά, τα δύο μέλη της Μονάδας Υποβρύχιων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού αφέθηκαν ελεύθερα

Χωρίς να τους επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος τα δύο μέλη της Μονάδας Υποβρύχιων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού αφέθηκαν ελεύθερα. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος ενω η έρευνα θα συνεχιστεί  περαιτέρω.

Σε δήλωσή του ο συνήγορος των δυο κατηγορουμένων Βαγγέλης Καντιάνης ανέφερε, «Μια «πολύδιαφημισμένη δικογραφία» ακόμη αποδείχθηκε «άνθρακες», καθώς αμφότεροι οι εντολείς μου μάχιμα στελέχη της πλέον επίλεκτης μονάδας του Ελληνικού Ναυτικού αφέθησαν ελεύθεροι σήμερα από την εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιώς επειδή αποδείχτηκε ότι ουδεμία σχέση είχαν με τον έτερο συλληφθέντα όπως επίσης ουδεμία επικοινωνία είχαν με αυτόν.

kantianis-00

O συνήγορος των δυο κατηγορουμένων Βαγγέλης Καντιάνης

Ως εκ τούτου όλα τα σημερινά δημοσιεύματα περί δήθεν «συνεργασίας» ποινικών – τρομοκρατών «επικείμενου μεγάλου χτυπήματος, κ.λπ.» αποτελούν φαντασιοπληξίες και κακά σενάρια αποτυχημένων σκηνοθετών. Ευτυχώς που λειτουργοί της Δικαιοσύνης δεν αφήνουν τους αποτυχημένους σκηνοθέτες να υπαγορεύουν τις αποφάσεις τους».