Έλαβε αναβολή και αφέθηκε ελεύτερος ο φοιτητής κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή

Ελεύθερος με δέσμευση εμφάνισης στο Αυτόφωρο Δικαστήριο, αφέθηκε ο φοιτητής του ΠΑΠΕΙ προκειμένου να κληθούν οι μάρτυρες κατηγορίας και να προσκομίσουν συμπληρωματικά στοιχεία υπεράσπισης στην υπόθεση

Αναβολή για την ερχόμενη Παρασκευή (14/05) ζήτησε κι έλαβε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ο 22χρονος φοιτητής Β.Μ για τις καταγγελίες προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας στη Νέα Σμύρνη. Με απόφαση της Έδρας ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, αφέθηκε ελεύθερος.

Η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ζήτησε αναβολή της εκδίκασης προκειμένου να κληθούν να καταθέσουν οι τέσσερις νεαρές γυναίκες οι οποίες τον αναγνώρισαν και προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος του, καθώς και για να προσκομίσουν συμπληρωματικά στοιχεία υπεράσπισης στην υπόθεση.

Ο συνήγορος του 22χρονου, Γιώργος Μυταούλης, σε δήλωσή του, ανέφερε ότι η αναφορά που αποδίδεται στον εντολέα του σχετικά με «βίτσιο να ακολουθεί ωραίες γυναίκες»  δεν διατυπώθηκε σε καμία φάση της προανάκρισης ενώ δεν προκύπτει από τη δικογραφία.