ΕΛΑΣ2016: “Άλλοι δουλεύουν κουπί σε γαλέρες…και άλλοι γονδολιέριδες τυρβάζουν απολαμβάνοντας αγέρωχοι”|ΑΠΟΨΗ*

“Άλλοι δουλεύουν κουπί σε γαλέρες για να τραβήξουν το καράβι μπροστά, και άλλοι γονδολιέριδες τυρβάζουν απολαμβάνοντας αγέρωχοι”

image

Η αλήθεια είναι πως η αλλαγή προσώπων στην διοίκηση της πόλης μας γέννησε προσδοκίες για αλλαγή φιλοσοφίας και στη διαχείριση έμψυχου δυναμικού. Όντως παρατηρήθηκε μία ύφεση στη χρησιμοποίηση δυνάμεων που όμως γρήγορα αντιλαμβάνεται κανείς πως αυτή ήταν λόγω κατακερματισμού και διάθεσης διμοιριών στην Ειδομένη. Υπηρεσίες που διατάσσονται εν τη γεννέση τους παράλογες 09-18 Ειδομένη χωρίς να υπολογίζει τον χρόνο επιστροφής,όπως και 21-06.
Τα ίδια και χειρότερα ισχύουν και για την ΥΜΕΤ που στα χαρτιά μπορεί να γράφει διμοιριακό ρεπό όμως τις περισσότερες φορές μόνο το λεωφορείο το απολαμβάνει ούτε καν οι επικεφαλής και οι οδηγοί.
Η ΥΜΕΤ φορτωμένη με πάρεργα φύλαξη στόχων ,διάθεση δικαστηρίων. Στη συγκέντρωση κύριε Γενικέ διαφάνηκε να συμμερίζεστε τις ανησυχίες και προβληματισμούς του προσωπικού. Κάντε λοιπόν πράξη τα λόγια ενδιαφέροντος στους άντρες της ΔΑΕΘ.
Διμοιρία ΥΑΤ σήμερα για την λαμπαδηδρομία της ολυμπιακής φλόγας που η τελετή άρχιζε στις 09 διατάχθηκε για υπηρεσία στις 06:30. .τι φοβάστε μη δε συμπληρώσει οκτάωρο ή τις προβλεπόμενες εβδομαδιαίες ώρες εργασίας;. .Κάνουμε έκκληση εμείς το προσωπικό της ΔΑΕΘ να δείτε ουσιαστικά πως θα μας απαλλάξετε από ανούσιες κατασπαταλήσεις σε εκδηλώσεις που η αστυνομική παρουσία δεν είναι απαραίτητη.
Όσον αφορά την παρουσία μας στην Ειδομένη αυτή πολύ ακριβά κοστίζει στο κράτος. Από την στιγμή που δεν δίνονται εντολές τα λεωφορεία απλά μεταφέρουν κούκλες.
Χαιρετίζω με θετικό τρόπο την δημιουργία δεξαμενής άντλησης ατόμων για την ανανέωση ανθρώπινου δυναμικού της μαχιμότατης υπηρεσίας της ΔΙΑΣ και συγχαρητήρια και στον διοικητή της άμεσης δράσης που το σκέφτηκε και το έκανε. Λέω μήπως θα έπρεπε και ο διοικητής της ΔΑΕΘ να έκανε κάτι ανάλογο;
Γιατί το καλοκαίρι πλησιάζει αιτήσεις κάποιοι μπορεί να κάνουν ,κάποιοι να βρουν άκρη να αποχωρήσουν και η φράση που θα μείνει στα χείλη όσων μείνουν θα είναι ” ο τελευταίος ας κλείσει την πόρτα ”


*ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ