ΕΛΑΣ: Σε διαθεσιμότητα η δόκιμος αστυνομικός- Διατάχθηκε ΕΔΕ για διάπραξη ποινικών αδικημάτων

Εκδόθηκε ανακοίνωση για τη διαθεσιμότητα της δόκιμου αστυνομικού και τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος της

Σε μια λιτή ανακοίνωση το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ (29/09) αναφέρει, «Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι τέθηκε σε διαθεσιμότητα δόκιμος αστυφύλακας, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος της, για διάπραξη ποινικών αδικημάτων».

Η δόκιμος αστυνομικός, η οποία θα λάμβανε ονοματοδοσία αστυφύλακα την ερχόμενη εβδομάδα, συνελήφθη το πρωί της Τρίτης (27/09), σε έφοδο των αστυνομικών της Υ/Δ Ασφάλειας Αθηνώνη αιφνιδιάζοντάς την, καθώς τη βρήκαν να κοιμάται στο σπίτι της. Η ίδια αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή της, δηλώνοντας άγνοια για τυχόν ενέργειες μελών της παρέας των Αλβανών φίλων του συντρόφου της.

Με κλάματα η ίδια οδηγήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Εισαγγελία και έλαβε προθεσμία, ωστόσο παρέμεινε κρατούμενη μέχρι το πρωί (29/09) οπότε μετά την άσκηση των Ποινικών Διώξεων, αφέθηκε ελεύθερη.

Η 22χρονη δόκιμος, το 2019 ήταν υποψήφια στις Δημοτικές Εκλογές με έναν από τους συνδυασμούς που διεκδικούσαν τον Δήμο Ζωγράφου.