Ελ.Βενιζέλος: Συνελήφθη ο “Πιου” ..μετέφερε ηρωίνη

Σε έλεγχο διαπιστώθηκε, ότι ο Νιγηριανός διαφημιστικός ήρωας “Πίου”, είχε καταπιεί (αυγά) ποσοτητα ηρωίνης, και συνελήφθη.wpid-fb_img_1437320538365.jpg
Έγινε γνωστός, ως ο “Πιου”, ο Νιγηριανός “άσσος της μπάλας” που θα έπαιζε μπάλα και θα ξεσήκωνε τις κερκίδες, όπως τον είχε εμφανίσει ο “manager- αγαπούλας” της ομάδας για της ανάγκες διαφημιστικής καμπανιας εταιρείας κινητης τηλεφωνίας.. Η πραγματικότητα όμως ήταν διαφορετική.. Ο 37άχρονος Joel Anino Izonna, ο διαφημιστικός “Πιου”, επανέρχεται στην επικαιρότητα- και πάλι-, με αφορμή τη σύλληψή του, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

wpid-img_20150719_152201.jpgΕντοπίσθηκε, όταν επιχείρησε να μεταφέρει ποσότητα περίπου 1.300 γραμμάρια ηρωίνης τα οποία είχε καταπιεί σε 58 συσκευασίες ηρωίνης (αυγά), ενώ επέστεφε στην Αθήνα, από την Ουγκάντα, μέσω Κωνσταντινούπολης.

Ο “Πιου” σύμφωνα με Αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, προσδιορίζεται ως μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών από χώρες της Αφρικής προς τη Δυτική Ευρώπη- και την Ελλάδας- οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport