Ελ.Βενιζέλος: Συνελήφθη ενώ θα πετούσε Βρυξέλλες ο Πολύκαρπος Γεωργιάδης.

Ο αντιεξουσιαστής συνεργός του Β.Παλαιοκώστα, καταδικος στην υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Γ.Μυλωνά το καλοκαίρι του 2008, θα πετούσε Βρυξέλλες, εντοπίσθηκε και συνελήφθη στο αεροδρόμιο ο Πολύκαρπος Γεωργιάδης.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αεροδρομίου (21/10-06.00) πραγματοποίησαν τη σύλληψη του αντιεξουσιαστή Πολύκαρπου Γεωργιάδη καθως και γυναίκας η οποία τον συνόδευε στην πύλη αναχώρησης της RyamAir με προορισμό τις Βρυξέλλες..
image

Ο Πολύκαρπος Γεωργιάδης είχε αποφυλακιστεί με Βούλευμα το Συμβουλίου τον περασμένο Σεπτέμβριο, και το είχαν επιβληθεί περιοριστικοι όροι. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, είχε εκδόσει εισιτήριο στα στοιχεία του, με εποστροφη στις 24 του μηνα, με τους Αστυνομικούς να τον συλλάβουν, κατά την ταυτοποίηση των στοιχείων του στη  λίστα των επιβατων. Στη κατοχη του έφερε τέσσερα βιβλία, της Αναρχικής αρχειοθήκης.
Σε κείμενά του ο Πολύκαρπος Γεωργιάδης, στο παρελθόν, βρέθηκε σε αντιπαράθεση με καταδικασμένα μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς», ενώ είχε παραθέσει ως αρθρογραφία, συνάντηση και συζήτηση με το Δημήτρη Κουφοντίνα, στις φυλακές Κορυδαλλού.
Ο Πολύκαρπος Γεωργιάδης είχε καταδικαστεί για συνέργεια στην απαγωγή του επιχειρηματία Γ.Μυλωνά, ωστόσο στην ακροαματική διαδικασία, είχε αρνηθεί τη συμμετοχή του στην απαγωγή, ενώ είχε υποστηρίξει οτι παρείχε συνδρομή στον Βασίλη Παλαιοκώστα, ενώ ήταν καταζητούμενος. Αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ δε διευκρινίζεται στους περιοριστικους όρους το απαγορευτικό όρου εξόδου από τη χώρα καθώς αναφέρεται σε απαγόρευση από το Νομο Αττικής κι εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο τμήμα της περιοχής.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport