ΕΛ.ΑΣ: Διεξαγωγή κλήρωσης των ισοβαθμούντων υποψηφίων Ειδικών Φρουρών

Ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με διαδικασία για την επιλογή ισοβαθμούντων υποψηφίων Ειδικών Φρουρών με κλήρωση

Ανακοινώνεται ότι την 06-09-2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00 θα διεξαχθεί, στην πρώην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αθήνα επί της Λ. Μεσογείων 96, κλήρωση μεταξύ των ισοβαθμούντων υποψηφίων Ειδικών Φρουρών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υποπαρ. 3 της παρ. Β του κεφαλαίου V της υπ΄ αριθ. 6000/2/6270-ογ΄ από 06-08-2019 προκήρυξης.

Επισημαίνεται ότι, οι ισοβαθμούντες ενημερώνονται τόσο από τις οικείες Διευθύνσεις Αστυνομίας, όσο και μέσω e-mail στις διευθύνσεις ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που είχαν δηλώσει ενυπογράφως κατά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής. Υποψήφιοι που δεν ισοβαθμούν με συνυποψήφιό τους δεν θα λάβουν σχετική ειδοποίηση. Ενημέρωση όλων των υποψηφίων για τη βαθμολογία που συγκέντρωσαν στον πίνακα πληρούντων τα προσόντα κατά φθίνουσα σειρά μορίων θα γίνει με νεότερη ανακοίνωση, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην οικεία προκήρυξη”, αναφέρει η ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, για διαδικασία επιλογής μεταξύ των ισοβαθμούντων από τη θέση 1.500 έως 2.500.Συμφωνα με πηγές της Κατεχάκη, έως την Κυριακή (08/09) αναμένεται να έχουν ανακοινωθεί οι σχετικοί πίνακες με τα ονόματα, ώστε εντός 10ημέρου να υποβληθούν οι ενστάσεις οπως προβλέπεται στο ΑΣΕΠ».