ΕΛ.ΑΣ: Αλλαγές σε Άμεση Δράση και ΔΙ.ΑΣ.- Οι νέοι διοικητές

Μετά την κρίση της επιχειρησιακής ανταπόκριση στην εμπλοκή των πληρωμάτων στο Πέραμα και τις εντολές οι οποίες διαβιβάστηκαν, η απόδοση ευθυνών με μετακινήσεις τόσο στην Άμεση Δράση όσο και στη Διοίκηση της ΔΙΑΣ

Ο Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κουτσιβίτης, στον οποίο «χρεώθηκαν» μεταξύ άλλων η εντολή για «παύση της καταδίωξης» στο Πέραμα, μετακινείται στις Σχολές της Αστυνομίας και τον Αστυνομικό Διευθυντή, Σπύρο Δόσχορη, να αναλαμβάνει νέος Διοικητής της Άμεσης Δράσης, προερχόμενος από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής .

Αλλαγές περιλαμβάνει η απόφαση και για τη Διοίκηση της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς νέος Διοικητής αναλαμβάνει ο Διονύσης Κωστής,προερχόμενος από την Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής.

Οι αλλαγές έρχονται σχεδόν δύο μήνες από τις τακτικές Κρίσεις Αξιωματικών της ΕΛ. ΑΣ οι οποίες αναμενόται με ενδιαφέρον, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr κοινός συνδετυμόνας, των νέων επικεφαλής τέως υπηρεσιακός παράγοντας σε θέση Διοίκησης στον οποίο “χρεώνονται” και οι επιλογές.