“Εξοργισμένος! Αυτό νιώθει ο Αστυνομικός σήμερα”

Η κινητοποίηση μεταξύ άλλων και των ενστόλων στην 82η ΔΕΘ είχε και φωτογραφική αποτύπωση, με όλες τις συνδικαλιστικές παρατάξεις και τους εκπροσώπους τους να είναι παρόντες ενόψει του επικείμενου εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου της ΠΟΑΣΥ. Τα σχόλια τους σε γραπτό λόγο μαχητικά στην πραγματικότητα ωστόσο μισθολογικά (ισως) είναι και οι πλέον αδικημένοι.

“Έχω βαρεθεί να βλέπω φωτογραφίες συνδικαλιστών από την συμπρωτεύουσα. Όλες οι αναρτήσεις συνοδεύονται από ” νιώθει ετοιμοπόλεμος”, “υπερήφανος”, “δυνατός” κλπ.

Κύριοι η σωστή ανάρτηση θα έπρεπε να συνοδεύεται από την λέξη εξοργισμένος! Αυτό νιώθει ο αστυνομικός σήμερα! Νιώθει εξοργισμένος γιατί του κόβουν τον μισθό, γιατί δεν έχει υλικά να κάνει την δουλειά του, γιατί το βαθμολογιο του -τα τελευταία τουλάχιστον 15 χρόνια που υπηρετώ εγώ – έχει βελτιωθεί ελάχιστα, γιατί οι συνθήκες εργασίας αντί να καλυτερεύουν χειροτερεύουν, γιατί οι αποφάσεις της δικαιοσύνης δεν τηρούνται από την πλευρά των κυβερνήσεων κ άλλα τόσα που καθημερινά τον εξοργίζουν!

Αν όντως η επιλογή διάθεσης που βάλατε σήμερα στις αναρτήσεις σας αντικατοπτρίζει τα πραγματικά σας συναισθήματα κ δεν είναι για άλλους λόγους, τότε λυπάμαι αλλά έχετε χάσει την επαφή με το υπόλοιπο αστυνομικό προσωπικό” σχολιάζει ο Αστυνομικός και συνδικαλιστής μέλος ΠΟΣΥΦΥ, Νίκος Μπαλούρδος .