Εξετάσεις Πιστοποίησης για «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

Χωρίς επίσημη ανακοίνωση αλλά με “υπονοούμενο” από το ΚΕΜΕΑ προσδιορίστηκε η ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων Πιστοποίησης επαγγελματιών ως «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας»

Για το ερχόμενο Σαββατοκύριακo (20-21/04), προσδιορίσθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής των Εξετάσεων Πιστοποίησης για όσους επαγγελματίες δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας».

Οι εξετάσεις τελούν υπό την εποπτεία του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.).

Σύμφωνα με ανεπίσημη πηγή του NantiaReport.gr οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν τέσσερις με πέντε ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων με γραπτό μήνυμα (SMS) στον αριθμό κινητού τηλεφώνου τον οποίο έχουν δηλώσει κατά την υποβολή των δικαιολογητικών τους, για το εξεταστικό κέντρο που θα παρουσιαστούν και την ώρα προσέλευση. Στην Αττική ορίζονται ανάλογα με την προσέλευση ένα ή δύο εξεταστικά κέντρα ένα στη Θεσσαλονίκη και αν ο αριθμός των υποψηφίων επαρκεί εξεταστικό κέντρο ορίζεται καθώς το Ηράκλειο της Κρήτης.

Σε σχετική ανακοίνωνωση του ΚΕΜΕΑ (20/03-εδώ) επισημαίνεται ότι μετά την υποβολή των δικαιολογητικών και τη διεξαγωγή των εξετάσεων τα αποτελέσματα πρόκειται να ανακοινωθούν από 06/05/2019 έως 13/05/2019, στην ηλεκτρονική τπυ διεύθυνση (site).