Εξάρχεια: Μολωτοφ , συλλήψεις και τραυματίας Αστυνομικός

Άλλο ένα βράδυ “επαναστατικής γυμναστικής” στους δρόμους στα όρια του “Εξαρχειστάν” προς Αθήνα, με εμπρηστικές επιθέσεις κατά Αστυνομικών δυνάμεων με μολώτοφ. Συλλήψεις κι ένας τραυματίας Αστυνομικός.

Επίθεση με αυτοσχέδιες εμπρηστικλες βόμβες (μολώτοφ) δέχθηκαν Αστυνομικές δυνάμεις (16/09-21.50) από οργανωμένη ομάδα ατόμων του “χώρου” στην προγραμματισμένη πορεία για τα τέσσερα χρόνια από το θανάσιμο τραυματισμό του “Killah P”, Παύλου Φύσσα.

Στη συμβουλή της Λ.Μεσογείων με τη Λ.Αλεξάνδρας, οι δράστες της επίθεσης, άτομα του “χώρου”, επιτέθηκαν με μολώτοφ στους Αστυνομικούς κι ακολούθησαν εκτεταμένα επεισόδια.

Με χρήση χημικών οι Αστυνομικοί αντέδρασαν στις επιθέσεις που δέχθηκαν, ακολούθησαν  8προσαγωγές και συλλήψεις, καθως οι δραστες έσπασαν καταστήματα, έκαψαν αυτοκίνητα,  και κατέστρεψαν περιουσίες.

Ειχε προηγηθεί συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, πορεία στην Αμερικανική Πρεσβεία ενω ακολούθως οι αντιεξουσιαστές και “αντιφα” κινήθηκαν προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όπου είχε αναπτυχθεί φραγμός με διμοιρίες της ΔΙΑΤ

Ακολουθησε επιχειρησιακή ανταπόκριση με συλλήψεις ενώ ένας Αστυνομικός τραυματίστηκε κατά την επίθεση.