Εξάρχεια: Μολωτοφ, επιθέσεις σε Αστυνομικούς, και προσαγωγές

Πέντε προσαγωγές για τις εμπρηστικές επιθέσεις με βόμβες μολωτοφ και εμπρηστικούς μηχανισμούς σε βάρος των ΜΑΤ. Δυο προσαχθέντες ελεύθεροι και τρείς σε διαδικασία απέλασης.

Οργανωμένοι ενήργησαν καταδρομικες επιθέσεις με βόμβες μολωτοφ κατά των ΜΑΤ έξω από το Πολυτεχνείο και τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τρικούπη (20/06-20.30)

Σχεδόν δύο ώρες αργότερα (20/06-22.40), εκ νέου επιθέσεις με βόμβες μολωτοφ κατά της διμοιρίας των ΜΑΤ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Η Αστυνομικοί προχώρησε σε πέντε προσαγωγές. Δυο από τους προσαχθέντες αφέθησαν ελεύθεροι ενώ για τρεις  κινήθηκε η διαδικασία διοικητικής απέλασης.

Μπαράζ εμπρησμών  σημειώθηκε κατά διαδικασία της νύχτας και σε οχήματα στο κέντρο της Αθήνας.

Σε πυρκαγιά που ξέσπασε (21/06- 02.43) σε σταθμευμένο ΙΧ στην οδό Δεινοκράτους 21, στο Κολωνάκι, κατεσβεση  από δύναμη 6 Πυροσβεστών και 2 οχημάτων.

Ενώ στη συμβολή των οδών Τιμολέοντος Φιλήμονος και Ελενας Βενιζέλου, στους Αμπελοκήπους (21/06-03.20) η Πυροσβεστική κλήθηκε στο έργο κατάσβεσης πυρκαγιάς σε έτερο σταθμευμένο όχημα.

Εμπρησμός εκδηλώθηκε και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο (21/06-05.00) επί της οδού Κόνιαρη 11, στους Αμπελόκηπους. Στην κατάσβεση των πυρκαγιών συμμετείχαν 18 Πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλειας Αττικής.