Εξάρχεια: Καταδρομική με μολώτοφ από οργανωμένο τάγμα εφόδου κουκουλοφόρων

Καταδρομική οργανωμένης ομάδας ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου

Ενόψει της ανακοίνωσης της απόφασης επί των ποινών, στο Εφετείο (08/10-12.30) οργανωμένο τάγμα εφόδου του αντιεξουσιαστικού χώρου με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, προχώρησε σε καταδρομική επίθεση με μολώτοφ (08/10-12.40) σε Αστυνομικούς στο ανερχόμενο στη συμβολή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Ασκληπιού στα Εξάρχεια.

Από Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr απέρριψαν βόμβα μολώτοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται σε Μέτρα Τάξης εξωτερικά του Εφετείου Αθηνών. Στο σημείο της επίθεσης Αστυνομικοί εντόπισαν επίσης μία άσκαστη μολώτοφ . Άμεσα ενημερώθηκαν οι Αστυνομικές δυνάμεις για αυξημένη προσοχή κατά την  κίνησή τους.

Νωρίτερα  μηχανοκίνητη μοτοπορεία διήλθε από τη Λ.Αλεξάνδρας στο ύψος της ΓΑΔΑ, ενώ  Αστυνομικοί οι οποίοι έχουν διατεθεί στα Μέτρα Τάξης, εντόπισαν την κίνηση στο ύψος της Μαυροματαίων οργανωμένου μπλοκ- περίπου 200άτομα – του αντιεξουσιαστικού χώρου. Από νωρίς το πρωί (08/10) οργανωμένες ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου, επιχειρούν να επιβάλλουν την παρουσία του, με συντεταγμένη κίνηση με δίκυκλα στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, των Αμπελοκήπων, στην Κυψέλη και τα Εξάρχεια .