Εξάρχεια: Εντοπίσθηκε το όχημα, οι επιβαίνοντες του είχαν πυροβολήσει ασκόπως

Στην περιοχή των  Εξαρχείων από περιπολία εντοπίσθηκε το όχημα για το οποίο είχαν δοθεί αναζητήσεις. Οι επιβαίνοντες είχαν πυροβολήσει αν κινήσει.

(15/09- 21.00) Το όχημα εντοπίσθηκε σε κίνηση ωστόσο η πορεία του προς την πλατεία Εξαρχείων σε συνδυασμό με τον άγνωστο αριθμό επιβαινόντων, στάθηκαν αποτρεπτικά, να ελεγχθεί με τον οδηγό να διαφεύγει.

Στην περιοχή των Εξαρχείων εντοπίσθηκε το ασημί Citroen- όχημα, σταθμευμένο (15/09-19.00) και άμεσα στο σημείο μετέβησαν Αστυνομικές δυνάμεις ενώ τέθηκε υπό επιτήρηση.

Κάτοικοι είχαν καταγγείλει (12/09-22.00) επιβαίνοντες οχήματος να ενεργούν πυροβολισμούς, χωρις ωστοσο η ΕΛ.ΑΣ. να επιβεβαιώνει το περιστατικό. Στον εντοπισμό του χαρακτηριστικού οχήματος ωστόσο στην περιοχή των Εξαρχείων άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τη  καταγγελία κατοίκου και υστερα απο ανώνυμο τηλεφώνημα, φέρεται να είχε προηγηθεί άγρια συμπλοκή μεταξύ μελών αλλοδαπών συμμοριών που σχετίζονται με την διακίνηση ναρκωτικών στην πλατεία, και στη συνέχεια ακούστηκαν πυροβολισμοί από τη Σπυρίδωνος Τρικούπη, με δραστη άτομο το οποίο επέβαινε στο ασημί όχημα με τη χαρακτηριστική οροφή.

Πλήρωμα της ΑΔ μετέβη (12/09-22.00) στο σημείο που υποδείχθηκε ωστόσο δεν εντοπίσθηκαν -σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ-  κάλυκες ή ευρήματα  σε επιβεβαίωση του περιστατικού.

Στο χώρο (15/09) μετέβησαν κλιμάκια της Ασφάλειας ενώ αναπτύχθηκε περίμετρος με δίκυκλα και πληρώματα συμβατικών οχημάτων στα όρια των Εξαρχείων ώστε στο ενδεχόμενο το όχημα ακινητοποιηθεί, να ελεγχθεί καθώς και οι επιβαίνοντες.