Εξάρχεια: Αναζητήσεις για όχημα, με τον οδηγό να έχει αποπειραθεί να παρασύρει τον Αστυνομικό σκοπό διμοιρίας

Τον οδηγό μαύρου επιβατικού οχήματος, ο οποίος επιχείρησε να παρασύρει Αστυνομικό σκοπό, στη στατική της Χαριλάου Τρικούπη αναζητούν πληρώματα της Άμεσης Δράσης

Μόλις 24ώρες από τη δολοφονική απόπειρα σε βάρος των Αστυνομικών της διμοιρίας των ΜΑΤ στη συμβολή της Διδότου με την Ανδρέα Μεταξά στα Εξάρχεια, ένα νεο περιστατικό σε βάρος σκοπού Αστυνομικού διμοιρίας, εξωτερικά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τρικούπη, προβληματίζει τους υπηρετούντες, καθώς οι ζωές των Αστυνομικών να τίθενται καθημερινά σε κίνδυνο .

Σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr, σκοπός διμοιρίας της στατικής σε διάταξη φύλαξης εξωτερικά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ είδε ενα μαύρο Ford fiesta (08/11) να κινείται προς το μέρος του, με ταχύτητα στη συμβολή των οδών Διδότου και Ανδρέα Μεταξά. Οι Αστυνομικοί της διμοιρίας επιχείρησαν να ενεργήσουν  έλεγχο στον οδηγό, ωστόσο φέρεται εμπρόθετα επιχείρησε να παρασύρει το σκοπό Αστυνομικό, ο οποιος αντιλήφθηκε την κίνηση του, και απέφυγε την τελευταία στιγμή τον τραυματισμό του. Άμεσα ενημερώνεται το Κέντρο Επιχειρήσεων για το περιστατικό.

Εκτιμήσεις Αστυνομικών αποδίδουν σε επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ τη συμπεριφορά του οδηγού

Ο οδηγός με το μαύρο Ford fiesta, αποχώρησε  από το σημείο, ενώ διαβίβαση προς όλα τα περιπολικά της βάρδιας ανέφερε τα χαρακτηριστικά και τα στοιχεία του οχήματος σε αναζήτησή του.