Έκκληση βοήθειας για ασθενή ανήλικη κόρη συγγενή Αστυνομικού

Το μήνυμα του προέδρου της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων του Έβρου για στήριξη στην οικογένεια Αστυνομικού για τη θεραπεία της ανήλικης κόρης του

“Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι συγγενής συναδέλφου της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης όποιος επιθυμεί ας βοηθήσει”, ανέφερε σε ανάρτησή του, ο πρόεδρος των Συνοριακών Έβρου Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς με αποδέκτες όποιον μπορεί να βοηθήσει οικονομικά της οικογένεια.

Η 6άχρονη Κλεοπάτρα Καμπακάκη, το Νοέμβριο του 2017, διαγνώσθηκε με χονδροβαστικό οστεοσάρκωμα στο μυελό της αριστερής κνήμης. Αν και εχει υποβληθεί σε χημειοθεραπείες, χειρουργεία και όλες τις απαραίτητες θεραπείες, η επιθετικότητα της νόσου και η σπανιότητα της αναγκάζει την οικογένειά της να απευθυνθούν σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό άμεσα.

Ο πατέρας της 6άχρονης- είναι ο τραγουδιστής γνωστός στη Β.Ελλαδα Ηλίας Καμπακάκης- απευθύνει έκκληση για την 6άχρονη κόρη του, σε όποιον έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό που απαιτείται για τη μεταφορά της μικρής στο εξωτερικό.