“Εκδήλωνε με χειρονομίες την απέχθεια του στην αστυνομία, οι ίδιοι «μπάτσοι» τώρα, γίνανε οι «σώστε με» και φυσικά θα σε σώσουν!»

Η περιπέτεια του τραπερ lamaniff, είχε αίσια έκβαση με την άμεση επέμβαση της Αστυνομίας, ωστόσο παλαιότερες αναρτήσεις του νεαρού μουσικού με ύβρεις σε βάρος των Αστυνομικών, προκάλεσαν την αντίδραση των ενστόλων

«Στις φωτο ο τράπερ lamaniff- πριν μερικές μέρες σε βίντεο που ανέβασε δήλωνε ότι αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του– εκδηλώνοντας με χειρονομίες την απέχθεια του στην αστυνομία. Δικαίωμα του φυσικά ! Έρχεται όμως εκείνη η στιγμή που τα «αδέρφια» σου εκμεταλλευόμενοι τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις και με εκβιαστικά ροζ βίντεο σε καταστρέφουν σε σημείο να θες να δώσεις τέλος στη ζωή σου !
Αυτοί οι ίδιοι «μπάτσοι» που τους «στολίζεις» στους στίχους των «τραγουδιών», σε βρήκαν, σε πήγανε σε Νοσοκομείο και ειδικές υπηρεσίες προσπαθούν να βρούνε αυτούς που σε εκβιάζανεΟι ίδιοι «μπάτσοι» είναι … μόνο που τώρα, γίνανε οι «σώστε με» και φυσικά θα σε σώσουν!»… σχολιάζει ο Δημήτρης Λαβτζής, Αντιπρόεδρος της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης.